ejendomsadministration

Udlejning af belysning til din bolig
Man kan som sædvanligt leje så mange skøre ting. I gamle dage var det spillefilm. Så kom websites som fremlejede havemaskiner og haveudstyr fra dag til dag. Så kom leje-hifi-tendens.
I din lejlighed tænker du evt. ikke på det, men din belysning er livsvigtigt. Det er lyset som gør dit liv værd at udleve. Lyset spreder det omvendte af afdød og sort mørke.
Nu kan man samtidig finde folk der vil ud-leje lyskilder. Det er både LED belysning, standerlamper og tagdækning i københavn. Det er en hjemmeside som strømliner, dem der vil udleje deres lamper og dem som vil eje lamperne. Det er udlejning fra virksomheder og private mennesker.
Der sælges også udstyr via websitet, f.eks. dæmpbar led m.m.
Når du får lejlighed til det, så tjek om i mangler nogle fede LED til din stue. Hvad med en dyr lampe med LED eller udendørslampe til garagen.
Lejevilkårene er simple. Man vedftager lejepris og tid og fragt, og så betales der forud. For nye medlemmer er der et startfee på 125 euro for at blive udlejer, som dækker en fælles forsikring, som forsikrer kollektivt, dog med en mindre selvrisiko.
Når man ikke lige bor på nørrebro, så har du ikke umiddelbart en lysforhandler i baghaven. Netop derfor kan lampeleje være en fabelagtig ide, for mennesker i ikke tæt beboede områder.
Det skrev Søndagsavisen om tjenesten
Sådan fremlejer du din boliger
Tag billeder, og skrive en lejlighedsbeskrivelse. Fastsæt en udlejningspris og del hele salgsopstillingen til. Så vil du på længe modtage bud fra eventuelle lampebesiddere.
Portalen tager 12% af lejeprisen i kommission. Tag agt for nul depositum
Søg ikke længere efter ting i ubelyst. Få lamper i din lejlighed eller dit bryggers allerede nu.